14 Mayıs 2008 Çarşamba

Advanced System Optimizer


Windows’ un zaman geçtikçe, yüklenen programlar v.s sebepleri ile yavaşladığı bir gerçektir. Ama düzenli bakımla bu yavaşlamanın bir nebzede olsa önüne geçmek mümkün. Benim tercihim ise içinde bir çok modül bulunduran Advanced System Optimizer programı. Bu program sayesinde bilgisayarınıza belli periyotlarda bakım yaparak performans artışı sağlayabilirsiniz.

Programın en yararlı birkaç modülü açıklayacak olursam :

System And Disk Cleaner : Diskinizdeki gereksiz dosyaları bulup size listeler ve silmeniz için onay alır.Böylece alan tasarrufu sağlanır.

Registry Cleaner and Fixer : Windowsun beyni olan Registry deki gereksiz kayıtları izniniz ile siler ve hatalıları da düzeltir.

Startup Manager : Başlangıçta çalışan programları seçip iptal edebileceğiniz yararlı bir kısımdır. Gereksiz kullanmadığınız programların açılmasını engelleyerek performans artışı sağlayabilirsiniz.

Registry Defragger & Optimizer : Registry’ i düzenli hale getirerek bilgisayarın daha hızlı çalışmasını sağlar.

Bunun gibi daha bir çok yararlı özelliği sahip olan Advanced System Optimize’ ın 30 günlük deneme sürümünü yükleminizi ve denemenizi öneriyorum.Ayrıca bu yeni sürümde Windows Vista desteği de eklenmiş durumdadır.

Deneme sürümünü indirmek için tıklayın.

Hiç yorum yok: